Mobiele Seingevers vzw

DE VERENIGING VAN WEGKAPITEINS!

Oproep nieuwe Wegkapiteins

U hebt het reeds kunnen lezen op de frontpagina maar toch willen wij het hier nog eens benadrukken; de vraag naar Wegkapiteins is GROOT.
Nu reeds moeten we aanvragen weigeren omdat er al één of meerdere op dezelfde dag geregistreerd staan, zonder deze "onder voorbehoud", welke (nog) niet op de kalender staan in rekening te brengen.

Wie reeds deelgenomen heeft aan de theoretische cursus beseft dat de taak van een Wegkapitein gevaarlijk is en dat hij hiervoor NIET verzekerd is.
De specifieke verzekering die wij voor deze taak afgesloten hebben geeft ons enige dekking maar toch geven we de hoogste prioriteit aan veiligheid.

Indien U de taak van Wegkapitein wenst uit te voeren dient U met de volgende zaken zeker rekening te houden:
> je hebt een grote verantwoordelijkheid.
> je zal de eerste zijn die men met de vinger nawijst indien er iets (bv. een ongeval) gebeurd.
> Wanneer U betrokken bent bij een ongeval (zelf slachtoffer bent) zal de afhandeling hiervan niet altijd zonder slag of stoot gebeuren.
> De schade aan uw motor zal altijd voor eigen rekening zijn.

Wij wensen de "kandidaat-Wegkapiteins" hiermee niet af te schrikken maar wel laten beseffen dat je een nobele taak uitvoert zonder echt beschermd te zijn en dus een grote zin van verantwoordelijheid aan de dag dient te leggen.

Indien U zich geroepen voelt om de taak van Wegkapitein of Mobiele Signaalgever uit te oefenen dan kan dat steeds en hoeft U hiervoor geen lid te worden.
Daarvoor hebben we de dagverzekering. Je geniet dan van een verzekering welke de BA inhoudt, de eigen lichamelijke schade, lichamelijke en materiële schade tegenover derden.
We laten je niet aan je lot over maar briefen je volledig en zullen een taak geven welke je in de mogelijheid zal stellen goed kennis te maken met onze manier van werken.
Uiteraard zijn er de "anciens" die al uw vragen zullen beantwoorden en met raad en daad bij staan.

Hebt U nog specifieke vragen, neem dan vrijblijvend kontakt op het nummer 0478 802 202 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Volg ons op facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram