Mobiele Seingevers vzw

DE VERENIGING VAN WEGKAPITEINS!

Goede doelen

Hier spreken we meestal over motoren, trikes of andere voertuigen die zich in groep verplaatsen terwijl ze een minder valide persoon als passagier hebben.
De voorbereidingen hiervoor zijn dezelfde als deze voor motor/triketreffens of Exclusieve treffens.

Hier moeten we echter ook rekening houden met de passagiers. Het is niet de eerste maal dat een passagier na enige tijd het voertuig wenst te verlaten. Ook op dergelijke ogenblikken moeten de Wegkapiteins koelbloedig kunnen reageren zodat er geen paniekreactie in de groep ontstaat of dat de groep meerdere malen tot een volledige stilstand wordt gebracht.

Van welke aard uw goed doel evenement ook is, welke deelnemers er zijn, veiligheid en zorg voor een foutloos en ongevalvrij verloop komt bij ons op de eerste plaats !

Wat bij dit type evenement nog speciaal is, is dat één organisatie per jaar volledig op onze steun kan rekenen om iets op poten te zetten.

Voor vragen of meer info hieromtrent is het best dat U, geheel vrijblijvend,  contact neemt via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Tot op uw volgend evenement ?

Volg ons op facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram