Mobiele Seingevers vzw

DE VERENIGING VAN WEGKAPITEINS!

Welkom op onze website.

Bent U op zoek naar Wegkapiteins of Mobiele Signaalgevers, dan bent U hier op het juiste adres.

Om veilig te werken zijn wij er van overtuigd dat doorlopende opleidingen en doorgedreven voorbereidingen noodzakelijk zijn.

Al onze leden worden dan regelmatig bijgeschoold door ervaren mensen en onze débriefings helpen om nieuwe situaties mee op te nemen in het lessenpakket. Zowel een goede motor-behendigheid, kennis van verkeerswetgeving en van gedragsregels in wielerwedstrijden worden van elk lid vereist.

Ook wat de voorbereidingen betreft laten wij niets aan het toeval over. Ieder parcours wordt op voorhand verkend om alle verkeerssituaties en de gevaarlijke punten in kaart te brengen. Zo wordt ieder parcours uitgetekend op GPS.

Voor vertrek worden alle Wegkapiteins/Mobiele Signaalgevers gebriefd, in aanwezigheid van de aanwezige politiediensten. Ook de deelnemers krijgen een korte briefing voor vertrek. 

Hebt U nog meer vragen of interesse om gebruik te maken van onze diensten, aarzel dan niet ons te contacteren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met veilige groeten,

Het Mobiele Seingevers team

Volg ons op facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram